Σχετικά με εμάς

Άνθρωποι ενώνουν τα χέρια τους
Άνθρωποι ενώνουν τα χέρια τους
Η δύναμη είναι
στο χέρι σου.
Έλα μαζί μας.

Μαρία Γραμματικοπούλου

Submitted by gprofis on Παρ, 03/17/2023 - 13:23
Μαρία Γραμματικοπούλου
Μαρία Γραμματικοπούλου
Μαρία Γραμματικοπούλου
Employability Coordinator

Η Μαρία Γραμματικοπούλου είναι η Employability Coordinator του Κέντρου Νέων της ActionAid από τον Νοέμβριο του 2020. Είναι στο στοιχείο της όταν σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που σχετίζονται με την αγορά εργασίας. Τρέχει το Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας του Youth Hub και είναι ο άνθρωπός σου για ατομική επαγγελματική συμβουλευτική, εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και mentoring. Θα την ακούσεις να προτρέπει συνέχεια όποι@ ακούει να μιλάει ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Αγαπημένο catch phrase: «Έλα πάμε στο Πάνω Κουτί να μου τα πεις».

Ολυμπία Δάτση

Submitted by gprofis on Παρ, 03/17/2023 - 13:15
Ολυμπία Δάτση
Ολυμπία Δάτση
Ολυμπία Δάτση
Thessaloniki Area Manager

Η Ολυμπία Δάτση είναι η υπεύθυνη του Κέντρου Νέων της ActionAid από τον Μάρτιο του 2022.

Αγαπημένο catch phrase: «Όλα θα γίνουν!»

Στέφανος Μαραντίδης

Submitted by gprofis on Παρ, 03/17/2023 - 13:29
Στέφανος Μαραντίδης
Στέφανος Μαραντίδης
Στέφανος Μαραντίδης
Youth Centre Officer

Ο Στέφανος Μαραντίδης είναι ο Youth Centre Officer του Κέντρου Νέων της ActionAid από τον Ιούνιο του 2021. Είναι το πιο χαμογελαστό πρόσωπο που θα δεις όταν περάσεις την πόρτα του και αυτός που θα σου λύσει κάθε απορία για όσα συμβαίνουν μέσα αλλά και γύρω από αυτό. Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα πρακτικά, όμως τόσο σημαντικά, όπως οι κάθε λογής υλικές ανάγκες λειτουργίας του Youth Hub, καθώς και η διαχείριση του προγράμματος λειτουργίας του. Εννοείται ότι και στη διοργάνωση δράσεων, σίγουρα θα έχει βάλει το χεράκι του. Θα τον ακούσεις συνεχώς να ζητάει να υπογράψεις τη λίστα επισκεπτών.

Αγαπημένο catch phrase: «Μπορείτε να υπογράψετε, σας παρακαλώ;»

Μιχάλης Νάρης

Submitted by gprofis on Παρ, 03/17/2023 - 13:27
Μιχάλης Νάρης
Μιχάλης Νάρης
Μιχάλης Νάρης
Community Worker

Ο Μιχάλης Νάρης είναι ο Community Worker του Κέντρου Νέων της ActionAid, από τον Ιούλιο του 2021. Η διασύνδεση με την κοινότητα, δηλαδή, είναι το βασικό μέλημά του. Έρχεται σε επαφή με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, βρίσκει κοινά σημεία συνεργασίας και τελικά είναι αυτός που φέρνει στο youth προτάσεις για δράσεις με στόχο να σε ξεκουνήσουν για να αλλάξουμε τα πράγματα. Ασχολείται, επίσης, με τη διαχείριση και υλοποίηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων έργων. Θα τον δεις να σε προσεγγίζει μόλις μπεις στο Κέντρο Νέων για να σε ενημερώσει για τις δράσεις και να σε ξεναγήσει στον χώρο.

Αγαπημένο catch phrase: «Τι θα φάμε;»

Μαρία Ροΐδη

Submitted by gprofis on Παρ, 03/17/2023 - 13:21
Μαρία Ροΐδη
Μαρία Ροΐδη
Μαρία Ροΐδη
Youth Programme Coordinator

Η Μαρία Ροΐδη είναι η Youth Programme Coordinator του Κέντρου Νέων της ActionAid από τον Αύγουστο του 2020. Έχει πολλά καθήκοντα! Σχεδιάζει και συντονίζει δράσεις με τις νέες και τους νέους, εντός και εκτός του Youth Hub. Επίσης εργάζεται στη διαχείριση και υλοποίηση χρηματοδοτούμενων έργων και στην ανάπτυξη συνεργασιών με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών για ζητήματα νεολαίας. Θα τη δεις συνεχώς να κάνει κρύο χιουμοράκι και να «πειράζει» κόσμο.

Αγαπημένο catch phrase: «Δεν είμαι εγώ Youth;»